Verdensmål nr. 7.

Læs mere herunder.

Mål nr. 7. Bæredygtig energi

Coonect forpligter sig til at være en drivkraft for øget energieffektivitet og vedvarende energi. Vi implementerer følgende strategier:

1. Installationer og Løsninger: Vi investerer i teknologier, der fremmer brugen af vedvarende energi som sol- og vindenergi. Dette omfatter brug af LED lys samt EL-trucks og EL stablere. Vi optimerer arbejdsprocesser og samler opgaver for at minimere energiforbruget.

2. Grøn Transport: Vores vision er at øge antallet af elbiler i vores flåde. Ladestandere er tilgængelige på vores lokation, og vi opfordrer både medarbejdere og kunder til at bruge grøn transport.

3.Kvalitet og Længere Levetid: Vi sikrer høj kvalitet i vores opgaver og prioriterer løsninger med nem tilgængelighed for reparation og udskiftning frem for udsmidning. Vi er overbevist om at vor motto "First time right - Best practice" er med til at øge kvaliteten og dermed levetiden af vore installationer for derigennem at undgå unødig transport.

4.Rådgivning til Kunder: Vi deler vores ekspertise om energiteknologi med kunder for at optimere deres energiforbrug. Gennem dialog udforsker vi bæredygtige og energieffektive løsninger til gavn for os, vore kunder og miljøet.